Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?
   Domov   Galéria Prihlásiť Registrovať  
Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Plastove okna  (Prečítané 954 krát)
patrik35
Nováčík
*

Príspevkov: 2

« kedy: August 14, 2009, 21:46:37 »

Caute!
Nakolko nie vsetky firmy su seriozne a ponukaju aj nekvalitne okna, potrebovali by sme poradit, ziskat nejake referencie. Chceli by sme vymenit stare okna za nove - plastove.
Neviete mi niekto poradit osvedceneho vyrobcu, ci firmu? V NR alebo v TT kraji.
Zaznamenané
misofanko
Nováčík
*

Príspevkov: 1

« Odpoveď #1 kedy: Apríl 27, 2010, 14:43:21 »

Ahoj,

mas pravdu ze je velmi tazke najist serioznu firmu vyrabajucu plastove okna a dvere.

Ja aj moja rodina mame jednu dobru referenciu.

Ja som z Trnavy a rodina z Banskej Bystrici a vsetci sme si nehali urobit plastove okna a plastove dvere od spolocnosti Hesta z Presova. Vyrabaju to na Slovensku, takze mas zaruku ze to nie je nejaky smejd z Polska. Vyrabaju tiez hlinikove okna a hlinikove dvere.

Maju aj siroku siet obchodnych zastupeni, takze verim, ze si ich najdes aj u seba. Stranku maju www.hesta.sk
Zaznamenané
patrik35
Nováčík
*

Príspevkov: 2

« Odpoveď #2 kedy: Apríl 27, 2010, 23:48:47 »

Hesta? A oni ponukaju ake profily? Keby maju firmu aj v nitrianskom kraji tak by som si dal vypracovat ich cenovu ponuku okien, ze ake maju ceny. A co tak aneko? Mate s ich oknami nejake skusenosti?
Zaznamenané
michals
Nováčík
*

Príspevkov: 1

« Odpoveď #3 kedy: Apríl 28, 2010, 17:36:37 »

mozem odporucit jednu fakt spickovu firmu, sidlia v Bratislave ale maju pobocku aj v Trnave...my sme boli spokojny aj s vyberom okien aj cenovou ponukou, aj s ludmi co prisli, lebo to niekedy najviac zaváži....tak ak mozem tak uprednostnujem fa.CEDERA..s pozdravom Michal.
Zaznamenané
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na: